ZORGBOERDERIJ DE HORST

Links

Brabantzorg – http://www.brabantzorg.eu/

Zorg en ondersteuning bieden tijdens het ouder worden. Dat is de kern van ons werk. Niet alleen op momenten dat het nodig is, maar ook omdat we ouder worden zo aangenaam mogelijk willen maken. Aandacht, keuze en gemak zijn de sleutelwoorden in ons werk. Iedereen is uniek en daar stemmen we onze zorg op af, met veel persoonlijke aandacht en dichtbij. We willen het leven van onze cliënten comfortabel en gemakkelijker maken. Dat doen we door een totaalpakket van wonen, zorg en welzijn te bieden en dit zo goed en gemakkelijk mogelijk te organiseren.

BrabantZorg biedt wonen, zorg en welzijn in en vanuit locaties in de regio’s Oss, Uden, Veghel, ‘s-Hertogenbosch en Bommelerwaard.

Pantein- http://www.pantein.nl/

Pantein wil maatwerk bieden aan iedereen met een vraag op het gebied van gezondheid, wonen, welzijn en zorg. Dit kan alleen als mensen kunnen kiezen uit een goed en veelzijdig aanbod. Met een ziekenhuis, verpleeg- en verzorgingshuizen, thuiszorg en kraamzorg biedt Pantein een brede dienstverlening op het gebied van wonen, welzijn, gezondheid en zorg.

CIZ – http://www.ciz.nl

Zelfstandig wonen en functioneren, liefst in de eigen vertrouwde omgeving. Dat willen we allemaal. Maar wie ouder wordt of te maken krijgt met een handicap, heeft soms extra zorg of voorzieningen nodig. Het CIZ zorgt ervoor dat u krijgt waar u recht op hebt. Met een indicatiebesluit van het CIZ kunt u terecht bij een zorgverlener naar keuze.

Landelijk steunpunt landbouw & zorg – http://www.landbouwzorg.nl/  http://www.zorgboeren.nl/index.php

De federatie landbouw en zorg is de landelijke brancheorganisatie voor de sector landbouw en zorg. Ze professionaliseert de sector, faciliteert regionale organisaties van zorgboeren en is aanspreekpunt voor stakeholders.

Steunpunt mantelzorg land van Cuijk – https://www.mantelzorglvc.nl/

Centrum Mantelzorg is het adviespunt en expertisecentrum voor mantelzorgers, professionals en vrijwilligers in het Land van Cuijk. Je kunt bij ons terecht voor tips, lotgenotencontact, voorzieningen en regelingen, advies, cursussen, training en ondersteuning.

Alzheimer land van Cuijk en Gennep – https://www.alzheimer-nederland.nl/regios/land-van-cuijk-en-gennep

Alzheimer land van Cuijk en Gennep behartigt de belangen van mensen met de ziekte van Alzheimer en hun naasten, geeft voorlichting over de dementievriendelijke samenleving en presenteert 10x per jaar een Alzheimer Café in de regio.

TERUG NAAR BEGIN

Interesse, vragen of aanmelden?

CONTACT